Plaatst bestelling
100% Geld terug

Infuser-flessen

Voeg fruit toe aan je bidon met het infusen compartiment en geniet van de unieke smaak!

Afsluitbare waterfles met infuser

9,18€ Excl. BTW: 7,59€

Trendy fles met fruit infuser om de smaak van uw water te voorzien van uw favoriete fruit of kruiden. De fles is gemaakt van Tritan materiaal en is dus krasbestendig en duurzaam. De dop is gemaakt van ABS en heeft een vergrendelbaar sluitsysteem, zod..

Bopp waterfles met infuser

17,07€ Excl. BTW: 14,11€

Bopp Fruit helpt bij de nodige dagelijkse opname van water en vitaminen. Het fruit compartiment zit tot vlak boven de bodem en blijft zelfs met een bijna lege fles nog goed werken. De handige dop zorgt dat de 650 ml. fles eenvoudig is te dragen. Drin..

Everyday fles met infuser

2,63€ Excl. BTW: 2,17€

Lekvrije Tritan fles met infusen. Voeg vitaminen en smaak toe aan uw drankje door het toevoegen van vers fruit. In de bovenkant van de fles zit een speciale infuser die een vlotte waterdoorvoer waarborgt en uw fruit in de fles houdt. Alleen met de ha..

Waterfles met infuser

8,58€ Excl. BTW: 7,09€

800ml, tritan fles met fruit infusen compartiment. Geef water volop vitaminen en smaak door vers fruit toe te voegen in het compartiment, dat ook als koelelement gebruikt kan worden door ijsklontjes toe te voegen...

Waterfles met infuser

7,85€ Excl. BTW: 6,49€

500ml Tritan fles met fruit infusen compartiment. Geef water volop vitaminen en smaak door vers fruit toe te voegen in het compartiment, dat ook als koelelement gebruikt kan worden door ijsklontjes toe te voegen...

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5